Copyright Las-Plumas © 2017All rights Reserved
Dichtbij het Volcan Baru National Park met als middelpunt de dode vulkaan met een hoogte van 3,475 meter. Dichtbij het La Amistad International Park. Dit park heeft goede mogelijkheden om vogels te observeren, in het bijzonder de Quetzal. Verdere mogelijkheden zijn: white water rafting, het maken van wandelingen, het bezoeken van de regenwouden of het bekijken van de schoonheid van de orchideeën in de Finca Dracula (Orchid Sanctuary). Dichtbij de Los Quetzales trail. Dit pad loopt van Cerro Punta naar Boquete, en staat bekend voor het observeren van de Quetzal. Dichtbij de 2 hoogst gelegen meren van Panama bekend als "Las Lagunas". Dicht bij de heet water bronnen  "Los Pozos Termales Tisingal" en de precolumbiaanse archeologische opgravingen in Barriles. In de nabijheid van de Pacific of Grote Oceaan met toegang tot stranden en eilanden (1.5 tot 2 uur rijden per auto). Dicht bij supermarkten, restaurants en andere winkels. (5 tot 10 minuten rijden per auto). Dicht bij tennisbanen, een overdekt zwembad, een spa-centre en een mogelijkheid tot paardrijden. (5 tot 10 minuten rijden per auto). Panama heeft twee seizoenen: het droge seizoen (medio December tot medio April) en het groene of regen seizoen (medio April tot medio December). De gemiddelde temperatuur gedurende het jaar voor het gebied rondom Volcan is tijdens de dag 23 tot 25 graden Celcius en gedurende de nacht kan de temperatuur dalen tot 18 graden Celcius. Tijdens het groene seizoen kan de temperatuur iets koeler worden dan tijdens het droge seizoen en de hogere luchtvochtigheid en mogelijke wind kunnen een negatief effect hebben op uw comfort niveau dus breng altijd wat warmere kleding mee.
Waar bevinden wij ons in Panama
Las Plumas Holiday Home Rentals is gelegen in:
Google Earth locatie van Las Plumas Holiday Home Rentals. Locatie coördinaten 8 ° 49 'N / 82 ° 37' W
Website by Henny van Veenendaal Home Vakantiewoningen Locatie Activiteiten & Vogels kijken Doelstelling & Beoordelingen Foto’s Contact Handige Links
Las Plumas Holiday Home Rentals is gelegen in het dorp Paso Ancho, op een hoogte van 1500 meter boven zee niveau, 1 uur rijden verwijderd van David, de hoofdstad van de provincie Chiriqui en op dezelfde afstand van Paso Canoa of Rio Sereno (beide plaatsen liggen aan de grens met Costa Rica). Na aankomst op het vliegveld Tocumen International, Panama City, kunt u naar David vliegen (1 uur) waar u een auto kunt huren of gebruik kunt maken van een taxi. U kunt ook per comfortabele bus of huur auto in 6 uur naar David rijden.
Locatie