Comfortabele Vakantiewoningen
Een uitmuntende uitvalsbasis voor het bezoeken van bezienswaardigheden zoals: Parque National Volcan Baru, Parque International la Amistad, Finca Dracula, Sendero los Quetzales, Las Lagunas en natuurlijk ook de bekende plaats Boquete. Het is de plek voor wandelaars, vogelspotters, schrijvers, schilders, of simpelweg voor iedereen die relaxed op vakantie wil. Zicht op de vulkaan Baru vanuit de woning Hawk. Gerieflijke, gemeubileerde, recent gebouwde, 2 en 3 slaapkamer woningen met kompleet ingerichte keuken en wasgelegenheid. Ze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Een rustige plaats waar je alleen het geluid van vogels, krekels en de rivier Chiriqui Viejo hoort. Satelliet televisie met vele internationale zenders is aanwezig. Internet aansluiting (wifi) voor uw laptop, schoonmaak service en mobiele telefoon zijn beschikbaar op verzoek. Onze locatie in het rustige dorp Paso Ancho is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en ligt dicht bij de dorpen Volcan en Cerro Punta. Een plek om van te genieten en een uitstekende uitvalbasis voor het verkennen van Panama's prachtige parken: Parque National Volcan Baru en Parque International la Amistad. De belangrijkste plaatsen voor het observeren van vogels, om te wandelen en om paard te rijden zijn in minder dan 15 minuten rijden met de auto te bereiken. Zie de checklist van de vogels die gezien zijn op en dicht bij ons terrein. (vogel en activiteiten pagina). Vogelspotters zullen blij zijn met de vele vogels (200 geïndentificeerd tot nu toe) op ons terrein en in de onmiddellijke omgeving. Onze woningen zijn te huur voor een dag, week, maand of een langere periode. Ze zijn uitermate geschikt om te overwinteren gedurende het koude seizoen in Europa of Noord Amerika of u huurt het in afwachting van de bouw van uw eigen huis. Het is een aantrekkelijk alternatief voor de bekende plaats Boquete, Chiriqui Highlands, Panama, Centraal Amerika.
Las Plumas Vakantiewoningen
De woningen zijn op grote afstand van elkaar gelegen en comfortabel. Ze liggen op een terrein dat 6 hectaren groot is en zijn omgeven door prachtig aangelegde tuinen aan de rand van de rivier Chiriqui Viejo. Las Plumas Holiday Home Rentals ligt aan de voet van de vulkaan Baru waar je kan genieten van de natuur in een omgeving van rust vlakbij het dorp Paso Ancho, dat tussen Volcan en Cerro Punta ligt.
Copyright Las-Plumas © 2017All rights Reserved Website by Henny van Veenendaal Home Vakantiewoningen Locatie Activiteiten & Vogels kijken Doelstelling & Beoordelingen Foto’s Contact Handige Links Home